2013. április 6., szombat

Bemutatkozás :D ( I. cikk- Facebookos lájkgyűjtés és társai)


Sziasztok!
Megnyitottam a blogomat remélem azért lesznek olvasóim, szóval itt lenne az első cikkem :D
Mint tudjátok mostanában nagyon nagyon népszerű a facebook, szinte minden 12 évesnél idősebb ember rajta van aki otthon is hozzáfér az internethez. Nagyon sok embernek felhívnám rá a figyelmét hogy ez az oldal a kapcsolattartásra van eredetileg kitalálva és arra h többet tudjunk meg z ismerőseinktől akkor is ha távol vagyunk tőle.
Nem pedig arra, hogy 20 percenként 5 képet feltöltsünk magunkról vagy hogy az ismerőseinkket azzal zaklassuk hogy "léccy láájkmár a profilképemet. visszamegy.. ♥" HA nem lájkolják fogadd el. Nem ezen áll vagy bukik a szépséged.
A másik ilyen dolog amit nem bírok elviselni amikor idegen fiúk jelölik be a lányokat és azt kérik hogy legyenek fészbuk kapcsolatban. Drága fiúk! A kapcsolati státuszt nem azért találták ki a Facebookra hogy ha nincsen senkid valakit beállítsd, hogy boldogabbnak tűnj mások szemében.
A facebookon rendezett szépségversenyeknek sem találom az értelmét sajnos... Lehet hogy belőlem hiányzik valami, de egyszerűen nem értem miért jó ha valaki megnyer egy ilyet. Nem lesz tőle se jobb és még szebb sem.

Néhány tipp hogy ne járasd le magad facebookon:
  • Ne bökdöss embereket! Semmi értelme és idegesítő.
  • Ne próbálj felszedni idegen csajokat/pasikat. Az ilyen dolgaidat ne itt intézd. Szinte soha nem jön be. 
  • Az álkapcsolatokról már ismered a véleményem. Ha egyszer kiderül elég nagyot éghetsz vele...
  • Ne nyáladz barátnőkkel/pasiddal/csajoddal. Eléggé idegesítő tud lenni ez is. és ne facebookon mutasd ki az érzelmeidet hanem valósan. 
Köszönöm a figyelmeteket remélem tetszett a cikk :)
Ha nem sajnálod rá az időd kérlek írj kommentben véleményt ♥

9 megjegyzés: